Minipavlova recept: Jak na přípravu dortu?
Dezert Pavlova byl vytvořen a pojmenován na poctu ruské primabaleríně AnněPavlovové, která v letech 1926 a 1929 zavítala do Austrálie a na Nový Zéland, kdenásledně dort vznikl. Věhlas Anně Pavlovové přineslo taneční ztvárnění!-->…
Cheesecake se slaným karamelem: Oblíbený recept
Varianty nepečeného cheesecake se slaným karamelem
Slaný karamelový cheesecake můžete připravit různými způsoby a upéct například:
skořicový cheesecake se slaným karamelem
dýňový slaný karamelový cheesecake.
Čokoládový cheesecake s výborným krémem
Cheesecake znali už staří Řekové. Po dobytí Řecka si recept na cheesecake přivlastnili staří Římané. Složení cheesecake se postupem času měnilo a svou oblibu získal i v jiných zemích Evropy, Ameriky a dalších koutech světa.
Tipy, jak!-->!-->!-->…
Marinovaný losos v troubě jednoduše a rychle
Losos je v Čechách nejoblíbenější rybou. Jeho maso je chutné, jemné, zdravé a lze ho kombinovat i s výraznými přísadami. Maso lososa obsahuje našemu zdraví prospěšné tuky, především nenasycené Omega 3 mastné kyseliny.
Omega 3 mastné!-->!-->!-->…
Výborný buřtguláš: Tradiční recept na bramborový guláš
Buřtguláš je rychlý, tradiční a chutný bramborový guláš, který dokážete uvařit i na táborovém ohni. Jak uvařit ten nejlepší buřtguláš vám poradíme v našem receptu.
Buřtguláš patří mezi oblíbené recepty v české kuchyni. Poojďme se!-->!-->!-->…
Pečený citrónový cheesecake s Lemon curd krémem
Tipy, jak vylepšit citrónový cheesecake
Všechny suroviny na cheesecake si včas vyndejte z lednice, aby měly stejnou (pokojovou) teplotu.
Nepoužívejte odtučněné mléčné výrobky - tuk zlepšuje konzistenci krému, který je díky němu!-->!-->!-->!-->!-->!-->…
Medové řezy: Recept na tradiční koláč
Skvělé medové řezy s ořechy a lahodným krémem. Vyzkoušejte náš recept na tradiční domácí medové řezy se žloutkovým krémem, které se vám budou rozplývat na jazyku.
Máte rádi medovník? Pokud ano, pak budete mít rádi také medové řezy s!-->!-->!-->…
Tartaletky: Dezert s chutným krémem
Co je tartaletka? Tartaletka je košíček z lineckého těsta, který je naplněný krémem a ozdobený ovocem. Tartaletka (francouzsky tartelette) je moučník pocházející z Francie.
Typy forem na tartaletky
Formičky na tartaletky mohou mít!-->!-->!-->!-->!-->…