Hodnocení Mojeparty slevové kupóny a kódy

(4 Recenzí)

Doprava

  • Kurýr PPL
  • Osobní odběr
  • Zásilkovna

Způsob platby

  • Bankovní převod
  • Dobírka
  • Platební karta

Popis

Internetový obchod Mojeparty.cz Vám nabízí veškeré potřebné vybavení pro uspořádání oslavy, svatby nebo párty. V nabídce najdete širokou nabídku balónků, výzdob, dekorace, kostýmů a mnoho jiných produktů pro vaši párty. Informace o akcích, slevových kódech a kuponech internetového obchodu Mojeparty.cz průběžně aktualizujeme - všechny slevy jsou aktuální.

Podobné e-shopy

4Home.sk v jiných zemích

Mojeparty.cz slevové kupóny, kódy, akce a slevy

Žádná party se neobejde bez tematických dekorací a party věcí všeho druhu. Narozeniny, oslava jubilea, příchod nového roku, rozlučka se svobodou nebo třeba výročí svatby – tyto a mnohé další nevšední události můžete oslavit ve velkém stylu díky skvělému sortimentu party obchodu MojeParty.cz. My pro vás přinášíme aktuální informace o všech slevách. Používejte platné slevové kupony a kódy a ušetřete při nákupu nezanedbatelnou částku.

Internetový obchod www MojeParty cz provozuje společnost MojeParty s.r.o. se sídlem v Praze. V roce 2007 ho založili manželé Krňákovi a vybudovali z něj jeden z nejoblíbenějšch party obchodů na českém internetu. Jádro společnosti tvoří 25 profesionálů, kteří se kromě prodeje a pronájmu party dekorací zabývají organizací svateb, realizací akcí naklíč, pořádáním oslav a dalšími souvisejícími službami.

Kamenné prodejny najdete na adresách Pod Rapidem 3, Praha 10 (prodejny MojeParty Svatba a Party), showroom v ulici Prosecká 64 na Proseku v Praze 9. Velkoobchod na adrese K Bílému vrchu 3, Praha 9.

Specializovaný e-shop www.MojeParty.cz si během své existence vybudoval pověst obchodu s vstřícným přístupem k zákazníkům, širokým sortimentem zboží a komplexními službami, o jejichž kvalitě svědčí Mojeparty recenze na serveru Heureka, jakožto i opakované ocenění Cena kvality: Masky a kostýmy v prestižní anketě ShopRoku.

E-shop www.mojeparty.cz zároveň slouží jako informační centrum. Návštěvníci mohou čerpat rady z průvodců pro party a svatbu nebo si přečíst praktické tipy od dekoratéra na blogu.

Pokud vás zajímá kontakt nebo otevírací doba, koukněte na stránky Mojeparty.cz.

Mojeparty slevový kód a další slevy

Chcete-li při nákupu v eshopu Mojeparty ušetřit, využijte platný slevový kód Mojeparty. Může se vztahovat na vybraný sortiment, ale třeba i na celý nákup. Slevové kupóny pro vás bedlivě střežíme a zveřejňujeme je na této stránce.

Slevové kupóny a kódy nejsou jedinou možností, jak při nákupu v eshopu ušetřit. Pokud nakoupíte nad 1800 Kč, doprava zdarma je vaše.

Jaké zboží najdete na MojeParty.cz?

Sortiment internetového obchodu MojeParty.cz čítá tisíce produktů (aktuálně téměř 10 tisíc položek skladem). V nabídce najdete základní, cenově velmi dostupné dekorace, ale také stylové a trendy doplňky, které udělají z obyčejné oslavy jedinečnou a nezapomenutelnou záležitost.

V e-shopu zakoupíte z pohodlí domova balonky a helium včetně nezbytných doplňků (study, těžítka a potřeby pro dekoratéry), neuvěřitelně pestrou paletu dekorací a potřeb pro stolování (plastové a papírové nádobí, organzy, tyly a satén, lampiony, dekorace na stůl, ubrousky a prostírání, stolové šerpy, rautové sukně, aranžerské potřeb aj.), narozeninové a party sety, dekorace a ozdoby na tematické party pro dospělé, ohromné množství kostýmů, piňaty, vystřelovací konfety, vtipné dárky či veškeré dekorace a výzdobu pro svatbu.

FAQ

Hodnotenie

Nataša
10/09/2020

V Česku je pojem baby shower party docela neznámý, ale tady v e-shopu jsem našla všechny dekorace, díky kterým jsem mohla uspořádat opravdu nezapomenutelnou party. Škoda, že to nebylo pro mě, ale pro nejlepší kamarádku. Nemůžu se dočkat vlastního miminka. Snad zase najdu slevové kupony, protože jsem jejich prostřednictvím ušetřila majlant!

František
16/09/2020

Maminka slavila šedesátiny a já pro ní chtěl udělat oslavu jejího života. Dlouho jsem váhal, ale nakonec jsem využil možnosti realizace akce na klíč. Jasně, vyšlo mě to na „balík“, ovšem výsledek stál za to. Přál bych vám vidět ten spokojený výraz mamky. Tohle fakt nečekala a já taky ne. Na mojeparty.cz jsou opravdoví profíci!

Anežka
24/09/2020

E-shop jsem neznala a natrefila na něj náhodou přes slevové kupony. Teď nakupuju pravidelně, protože nabízí opravdu vše od A do Z. Za půl roku chystám stavbu a vážně uvažuju o tom, že si ji nechám zorganizovat týmem z MojeParty.cz. Škoda, že slevy a akce nejsou častěji, i tak ale naprostá spokojenost 🙂

Erik
25/03/2021

Netušil jsem, že uspořádat stylovou party je tak jednoduché. Trochu jsem v tom tápal, ale když jsem si pročetl praktické tipy na blogu, bylo mi jasné, jak se zařídit. V e-shopu jsem rovnou objednal všechny nezbytné dekorace a party věci. Nechybělo vůbec nic, teda až na alkohol, ten jsem musel objednat jinde 🙂 Dávám pět z pěti, v tomhle shopu je opravdu všechno!